POSJET VELIKOJ JABUCI

Kate i William u jednoj večeri sakupili 2 milijuna dolara

08.12.2014 u 17:21

Bionic
Reading

Na ekskluzivnoj večeri u New Yorku, tijekom koje je kraljevski par pozdravilo 30 najimućnijih obitelji, Kate i William uspjeli su sakupiti otprilike dva milijuna dolara u dobrotvorne svrhe

Vojvotkinja Kate (32) u petom je mjesecu trudnoće, a za izlazak u New Yorku odlučila je odjenuti engleski dizajnerski brend Seraphine. Sa suprugom Williamom odsjela je u luksuznom hotelu Carlyle u kojem je obično boravila i princeza od Walesa lady Diana, njegova pokojna majka. Tijekom trodnevnog putovanja u Ameriku prati ih sedam članova kraljevske pratnje i asistenata uz standardno osiguranje. Jedan od najistaknutijih članova pratnje privatna je frizerka Amanda Cook Tucker, zadužena za očuvanje besprijekornog izgleda vojvotkinjinih kovrča.

Za vrijeme boravka u New Yorku, već prve večeri na humanitarnoj akciji kraljevski par uspio je sakupiti dva milijuna dolara.

Na ekskluzivnoj večeri prikupljanja dobrotvornih priloga, Kate Middleton presvukla se iz trudničke oprave i za večeru odjenula klasičnu haljinu luksuznog brenda Beulah. Večeri je prisustvovalo samo 30 najimućnijih njujorških filantropa. Među njima su bili i John Studzinski, Lucian Grainge te Charles Andrews

Iako se smatralo 'previše vulgarnim' otvoreno davanje novčanih priloga, nijedan par koji je imao čast večerati s članovima kraljevske obitelji nije izišao iz apartmana bez donacije od najmanje 100.000 dolara.

Nakon posjeta Velikoj Jabuci, par nastavlja putovanje u Washington gdje je dogovoren posjet Baracku Obami i Bijeloj kući.