NA KRILIMA LJUBAVI

Maja Cvjetković ponovno ljubi nakon Šukera

28.11.2014 u 16:07

  • +13

Čudesna šuma

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Maja Cvjetković ludo se zabavila na Jaegerpartyju u Laubi u društvu prijateljice Antee Kodžoman. Uživajući u odličnoj atmosferi, priznala nam je da nikada nije bila zaljubljenija. Identitet muškarca koji joj je osvojio srce nije nam željela otkriti, ali neslužbeno smo doznali da je u ljubavnoj vezi nepunih godinu dana

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković neko vrijeme boravila je u Americi, a sada, dodaje, živi na relaciji Amerika - Europa.

'Ovdje sam za blagdane, a bit ću i za Novu godinu jer mi je tada rođendan', kaže Maja, dodajući da će rođendanske svjećice puhati u krugu najbližih.

Maja Cvjetković često je viđena gošća na brojnim javnim događanjima u Zagrebu.

Najprije je uz prijateljicu Anteu Kodžoman uživala na humanitarnom koncertu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a onda se u istom sastavu zabavljala na Jaegerpartyju.


U Americi se bavi modelingom, a uz modu ima i druge poslovne planove. 'Svjesna sam da se modelingom ne mogu baviti cijeli život, pa planiram nastaviti obrazovanje u Americi iako sam ovdje završila fakultet', kaže Maja, a naprosto blista, za što je zaslužna njezina i poslovna i privatna sreća.

'Zaljubljena sam kao nikad dosad. Možda zato zračim. Mogu reći da mi se posložilo sve u privatnom, ali i u poslovnom životu.'

Tijekom ljetnih mjeseci lijepu su brinetu snimili fotografi na Hvaru dok se zabavljala u društvu nepoznatog muškarca.

Maja je novu ljubav pronašla nakon prekida veze s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, s kojim je bila u vezi dvije godine, a njihov odnos je isključivo prijateljski.