NAJAVILA LOM

Jelena Rozga napravila odmak od Huljićevih

09.12.2014 u 12:38

Jelena Rozga

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Provokativni spot Lane Jurčević za novu pjesmu 'Hollywood' već idući tjedan dobit će opaku konkurenciju jer Jelena Rozga najavljuje pjesmu uz koju će se svi poželjeti penjati na stol

Pjevačica Jelena Rozga nekoliko tjedana prije blagdana svojim obožavateljima priprema novo iznenađenje.


Mjesec dana otkako je predstavila pjesmu 'Odo ja', koja je postala naslovna pjesma serije 'Kud puklo da puklo', svojoj publici predstavlja i spot za nju.

'Pjesma je to koja osvaja na prvu, koja vas tjera na ples, a nekada i da se popnete na stol. Što se mene tiče, nisam nikada plesala po stolovima, ali ova pjesma će me natjerati na to', izjavila je Jelena.

Prije spota za pjesmu 'Tsunami', koji će biti predstavljen sljedeći tjedan, Jelena je snimila nekoliko izazovnih fotografija. Na crno-bijelim slikama, koju su istaknule njezino lice, nikada nije izgledala izazovnije, ženstvenije i seksipilnije.

Ovaj put odlučila se predstaviti publici novom pjesmom koju je za nju napisao Dušan Bačić, autor Severininog hita 'Tarapana' i hita Nede Ukraden 'Na pola puta'.

Nakon što je godinama isključivo radila s tandemom Huljić iz čije su radionice izašli njeni najveći hitovi 'Cirkus', 'Solo igračica, 'Nivana' Bižuterija' i mnogi drugi, Jelena Rozga je napravila iskorak i u svoje pjesme unijela novu energiju, što će biti velik zaokret u njezinoj glazbenoj karijeri.