POPUT SULEJMANA

Slaven Bilić dugom bradom pokorio Tursku

28.11.2014 u 09:35

Bionic
Reading

Karizmatični Slaven Bilić zahvaljujući angažmanu nogometnog trenera u Turskoj uživa status zvijezde, što je u stilu Sulejmana i dokazao na naslovnici popularnog časopisa GQ

Šarmantni nogometni trener Slaven Bilić krasi naslovnicu turskog časopisa GQ za mjesec prosinac. Bivši 46-godišnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i glavni trener kluba Besiktas u Turskoj uživa status nogometne zvijezde, a ova naslovnica samo je jedan od dokaza. S novim imidžom, bradom u stilu Sulejmana i ljubičastim sakoom Slaven ostavlja dojam vrlo markantnog i samouvjerenog muškarca.


U razgovoru za taj časopis otkrio je detalje iz privatnog života. 'Svako jutro redovito šećem psa. U neposrednoj blizini moje kuće nalazi se benzinska postaja gdje redovito idem po kavu. Mislim da ondje imaju najbolju kavu na svijetu', kazao je Bilić koji će ovu godinu pamtiti kao jednu od sretnijih u životu.

Osim u karijeri, iznimno je sretan i privatno. Naime, njegova dugogodišnja djevojka Ivana Đeldum je trudna, a  prinovu očekuju u prosincu. Ovaj miljenik žena svoju je Ivanu osvojio 2008. i otad su potpuno nerazdvojni, baš kao i sada kada uživaju svoju istanbulsku idilu.