MIRENJA BRŽA OD BOLIDA

Ljubavna veza koja prkosi svim prekidima

27.11.2014 u 14:05

Bionic
Reading

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton u svojoj sedmogodišnjoj vezi preživjeli su tri prekida, a svjetskog prvaka Formule 1 poznata glazbenica, model i glumica čak je u tri navrata odbila dok ju je prosio. Unatoč trzavicama, par je odlučio sav trud uložiti u to da njihova veza opstane, a oboje će reći - nije bilo nimalo lako

Poznati vozač Formule 1 Lewis Hamilton nedavno je osvojio naslov svjetskog prvaka u Abu Dhabiju, ali osim trofeja i nove potvrde u karijeri, najsretniji je bio zbog toga što mu je na novoj tituli čestitala njegova dugogodišnja djevojka Nicole Scherzinger, s kojom je u ljubavnoj vezi dugoj sedam godina preživio dinamične uspone i padove.


Lewis je nedavno kazao da mu održavanje veze na daljinu sa sedam godina starijom Nicole Scherzinger nije bilo lako i da su morali uložiti dodatni napor kako bi opstali kao par.

Nije bilo lako – ona živi u Los Angelesu, a ja u Monaku i vrlo često putujem zbog posla. Njezin posao je isto tako dinamičan pa nam je jako teško uskladiti rasporede. Jednom sam otputovao u Aziju i nismo se vidjeli punih pet tjedana. Tada nam je bilo vrlo teško', priznao je slavni vozač.

Lewis i Nicole započeli su romansu 2007.

Prvi put prekinuli su nakon dvije godine, potom nakon četiri godine, a posljednji put nakon pet godina. Tada su se oboje kleli da povratka na staro više nema. No za samo 30 dana opet su se predomislili.

Razlog njihovog prekida uvijek je bio jasan. I isti. Naime, kako tvrde britanski mediji, Lewis i Nicole toliko su zaposleni da se jednostavno ne stižu vidjeti pa im udaljenost postane presudna.

'Još uvijek se jako vole, ali njihovi rasporedi su toliko zatrpani da jednostavno ne mogu naći vremena jedno za drugo. Nicole je bila u Londonu prošli tjedan i silno se trudila pronaći vremena za Lewisa, ali on je također imao treninge cijeli dan, tako da se po tko zna koji put nisu vidjeli', rekao je tada neimenovani izvor za Mirror.

U ožujku 2014. na Instagramu Lewis je Nicole nazvao svojom ženom, čime je potaknuo glasine da će ponovno kleknuti pred nju, što je i napravio. Hamilton je Nicole prosio treći put, a ona je konačno rekla 'da' te je na neko vrijeme zaboravila na svoju karijeru i posvetila se muškarcu svojih snova.