ISPRSILA SE DO MAKSIMUMA

Jennifer Aniston ismijala Kim Kardashian

26.11.2014 u 18:57

Bionic
Reading

Jennifer Aniston u intervju s voditeljicom Ellen DeGeneres našalila se još jednom na račun najpoznatije starlete svijeta Kim Kardashian

Holivudska glumica Jennifer Aniston, najpoznatija po humorističnoj hit seriji iz 90-ih 'Prijatelji', gostovala je u popularnom američkom talk showu kod Ellen DeGeneres, gdje je promovirala svoj novi film 'Kako se riješiti šefa 2', a tijekom showa se našalila i na račun najpoznatije starlete današnjice Kim Kardashian.

Jennifer Aniston pridružila se brojnim zvijezdama koje su kritizirale i ismijavale Kim Kardashian zbog naslovnice kojom je željela 'srušiti internet' i golih fotografija koje su objavljene u časopisu Paper. Slavna je glumica i nedavno komentirala fotografije na kojima se Kim pojavila sasvim gola ustvrdivši kako je njena guza na naslovnici časopisa Rolling Stonea iz 1996. barem bila original.

Kod Ellen je ponovno ismijala slavnu starletu u skeču izvikivanja zamjenskih riječi za psovke prilikom kojeg su joj se napuhivale grudi. 'Ovo je moja verzija Kim Kardashian, samo što je ovo njena verzija sprijeda', rekla je Jennifer sa smiješkom.

Zgodna glumica u showu je govorila i o svojem vjenčanju sa 43-godišnjim partnerom Justinom Therouxom rekavši kako njihovi prijatelji za svaki party koji prirede misle da je tajno vjenčanje pa dolaze elegantno odjeveni. Ozbiljnije detalje u vezi vjenčanja nije htjela otkriti.

Video možete pogledati OVDJE