GIULIANO:

'Bojao sam se da se ne osramotim kao Neda Ukraden'

26.11.2014 u 16:59

Bionic
Reading

Popularni pjevač Giuliano bio je gost kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu', pun dojmova iz emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. U intervjuu za Narodni radio potvrdio je da je Mario Petreković predvodnik zabave

'Nadam se da ljude uspijemo zabaviti barem malo od onoga koliko se mi zabavljamo. Zabavu predvodi Mario Petreković, a najopasnije je kad mu je dosadno', rekao je Giuliano za Narodni radio.

Rekao je da mu se nakon imitacije putem Facebooka javio Željko Bebek s čestitkama, a u emisiju kod Petka uključila se Neda Ukraden.
'Dobar si bio, čestitam ti. Priroda interpretacije je pogođena', rekla je Neda o tome kako ju je utjelovio u emisiji, a pjevač priznao da se bojao da se ne osramoti, jer Nedu poznaje osobno.


U brzom kvizu izjavio je da je muška depilacija nepotrebna i da ne ide na tretmane te da nikad nije želio isprobati kako je to biti žena. 'Da sam žensko, volio bih biti Nives Celzijus. Ženska je ludilo, što na umu to na drumu, bez ikakvih kalkulacija. Znam se i sa Seve, ali Nives je ludilo', rekao je Giuliano kad mu je voditelj ponudio opciju Nives ili Severina.

Rekao je da mu je pjevački uzor bio Oliver, da bi volio doživjeti stotu, ali i imati još jedno dijete.
Novu pjesmu 'Miriše' potpisuju Fayo i Denis Dumančić. 'Oni su moji veliki prijatelji već dugo godina, ali prvi puta surađujemo. Osim ove pjesme već imamo spremnu pjesmu za proljeće sljedeće godine', otkrio je Giuliano.