TONY ODGOVARA

Cetinski: Đurić se mogao reklamirati i preko Thompsona

26.11.2014 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon što je Branko Đurić na srpskoj televiziji izveo 'stand up' u kojem je Tonyja Cetinskog prozvao 'WC pjevačem', a to i demonstrirao uz salve smijeha u publici, kontaktirali smo s Tonyjem, a on je u razgovoru za tportal rekao kako se i on sam tome nasmijao, ali ipak smatra da je njegov ispad neukusan

'Đuro je bio zabavan i nasmijao me, ali taj dan nisam bio baš raspoložen. Ipak, mislim da je to malo neukusno, djelomice je ispao seljo-beljo, ali on je glumac pa može sve. Uostalom, što mi vrijedi da se uvrijedim?', govori Tony.


Dodaje kako se on i Đurić i privatno znaju te da su se čuli nakon toga. To je, kaže nam, olakotna okolnost jer bi si takvo što rekli i u privatnim druženjima.

'Da ga ne poznajem, možda bih se naljutio, ovako ne. Ali mogao je svoju stand up komediju reklamirati i preko Thompsona. Premda ne mogu reći da nije bio zabavan. Malo je smiješno, ali nije mi sasvim sjelo. No razumijem njegovu zafrkanciju', rekao nam je Tony, pjevač koji se i sam više puta znao šaliti, kako na vlastiti, tako i na tuđi račun.

'Zbog nekih svojih sličnih satira čak sam završio na sudu. Znam i ja pretjerati', iskreno priznaje popularni pjevač.