SEKSIPIL NA PRVOM MJESTU

Glumice u prozirnim opravama preplavile HNK

25.11.2014 u 11:54

  • +9

Nagrada hrvatskog glumišta

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/Goran Stanzl

Bionic
Reading

Svečanosti dodjele Nagrada hrvatskog glumišta u HNK-u u Zagrebu prisustvovale su brojne poznate dame iz svijeta glume, a za tu su se posebnu večer pomno dotjerale. Crna prozirna čipka još uvijek je ultimativni hit, baš kao i vječna crna haljina u kojoj su neke od njih vrlo smišljeno istaknule svoje adute

Najviše pažnje plijenila je glumica Iskra Jirsak koja je stigla u prozirnoj haljini protkanoj čipkom i kristalima ispod koje su joj se jasno vidjele grudi. Osim nagrađene 27-godišnje Iskre, vrlo je oskudna bila i Nataša Dangubić kojoj je bila dodijeljena voditeljska uloga u kojoj je zablistala u dugoj crnoj prozirnoj haljini.

Malo tko nije primijetio seksi stajling Jadranke Đokić zbog kojega je dobila puno pohvala, a dobro raspoložena glumica s lica nije skidala osmijeh. Iako ne znamo krije li se iza njezinog velikog osmijeha možda nova ljubav, njezina kolegica Helena Minić to pak ne može sakriti. Na dodjelu je stigla s novim partnerom i kolegom Daliborom Matanićem, a mnogi su primijetili kako nikada nije bila seksipilnija. Ovakav dekolte kod nje još nismo vidjeli. Osim što je blistala zbog zaljubljenosti, imala je razloga za sreću i zbog nagrade za najbolju glavnu žensku ulogu Thelme u predstavi 'Thelma i Louise' tijekom koje se i zaljubila, a koju je Matanić režirao.


Osebujna Judita Franković pažnju je plijenila u upadljivoj dugoj cvjetnoj haljini te još jednom dokazala kako je dosljedna svom stilu. Baš kao i Sonja Kovač koja ne propušta priliku da pokaže svoje adute, a ovoga se puta odlučila da to bude goli trbuh. Najelegantnija je svakako bila Nataša Janjić koja je odabrala decentnu dugu bijelu haljinu nalik vjenčanici, a dodjelu je pratila iz prvog reda u društvu kolega.