VELIKO SLAVLJE

Obiteljska idila Ecije Ojdanić

24.11.2014 u 14:44

  • +33

Poznati na 20. obljetnici djelovanja Europa Donne

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Glumica Ecija Ojdanić u dugoj bijeloj haljini modnog brenda Lokomotiva dobila je pregršt komplimenata na humanitarnoj reviji u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, a nakon nje hitala je kući peći tortu za svog sina koji sutra slavi peti rođendan

Humanitarnom modnom revijom u Francuskom paviljonu obilježena je 20. obljetnica djelovanja udruge Europa Donna Hrvatska – Europske koalicije za borbu protiv raka dojke.

Glumica Ecija Ojdanić jedna je od uspješnih žena u Hrvatskoj koje su sudjelovale u humanitarnoj reviji i dale svoju potporu udruzi koja radi na podizanju svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb, kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti.


'Osnovna poruka ovog događaja je da, kad nam je najteže, zajedničkom snagom i energijom trebamo pomoći drugima. Ono što je kod svake bolesti važno je taj psihološki faktor. Bolest, kažu, dolazi kao neko upozorenje od Boga. Mislim da je, kada čovjek skupi snage, ljubavi i pomoći bližnjih, i izlječenje vrlo moguće. Da se meni takvo što dogodi, sigurno bi mi bila draga pomoć okoline', dodaje Ecija, otkrivajući da se, otkako je ušla u peto desetljeće života, trudi biti redovita na pregledima jer prevencija jest pola zdravlja.

Osim što je tijekom tjedna na zahtjevnim snimanjima serije 'Kud puklo da puklo' te usput radi na svojim projektima, Ecija se trudi vikendom biti uz svoje najmilije, kćer Cvitu i sina Jakova te supruga Roberta Orhela, a ovoga tjedna imaju veliko slavlje.

'Poslije revije žurim se kući peći tortu jer je u utorak mom sinu Jakovu peti rođendan. Imamo velik tulum', dodala je sa smiješkom Ecija.