KARIZMA SAMO TAKVA

Baš nitko ne bi odolio ovakvom Baby Dooksu

24.11.2014 u 14:38

Bionic
Reading

Iako je od početka showa jedan od favorita jer svojim performansima oduševljava gledatelje, Baby Dooks tek je u jučerašnjem izdanju emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' dočekao svojih pet minuta i transformacijom u Esmu Redžepovu osvojio sve u žiriju i pred malim ekranima

Iako je do sada imao prilike uskočiti u lik i djelo Halida Bešlića, Psya, Jasenka Houre, Danijela Popovića, Marine Perazić, Joea Cockera i Klape Maslina, Baby Dooks najviše je oduševio u ulozi romske pjevačice Esme Redžepove. S njezinim se likom saživio u potpunosti, a to su osim njegovih kolega natjecatelja, primijetili i članovi žirija.

'Fenomenalno. Ne znam od kuda bi počeo. Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski. Vidi se da si jako uživao u nastupu', komentirao je Goran Navojec. 'Ti si jedna velika, krasna žena, prekrasnog glasa, velikog srca. Hvala ti', rekla je Sandra Bagarić. Baby Dooks oduševio je i Jelenu Rozgu koja je ustvrdila da je njegov nastup bio savršen, a Tomo se složio te dodao da  Dooks koliko je 'doma' u hip hopu, toliko je i u ovom glazbenom izričaju, jer baza svega je ritam. Zahvaljujući pobjedi Dooks je odabrao da Nova TV donira 10.00 kuna Zakladi Ana Rukavina.


Iza Baby Dooksa sljedeći najbolji bio je Giuliano transformiran u Bon Jovija. Jasna Palić Picukarić nastupila je u ulozi Jelene Rozge, Ronald Braus u ulozi Tereze Kesovije, a Minea je briljirala kao Billy Idol. Vanda Winter bila je energična Cyndi Lauper, a Mario Petreković također je bio pri samom vrhu zahvaljujući transformaciji u Andreu Bocellija, jednako kao i Andrea Andrassy koja je oduševila imitirajući Michaela Jacksona.