PRIVATNO I POSLOVNO

Sve se promijenilo u životu Zlate Mück Sušec

24.11.2014 u 13:23

Bionic
Reading

Otkako je u kolovozu prošle godine sa suprugom Sašom Sušecom dobila sina Tina, za simpatičnu voditeljicu Zlatu Mück Sušec život se u potpunosti izmijenio i poprimio sasvim novi smisao. No povratak na posao neizmjerno ju je razveselio, osobito nakon što je angažirana na projektu 'The Voice'

Radijska i televizijska voditeljica Zlata Muck Sušec u razgovoru za tportal ispričala nam je da uživa u majčinstvu i svakom novom danu sa sinom Tinom. Na porodiljskom je, kaže, bila kraće no što je mislila, a za sve je 'kriva' njezina kolegica Tamara Loos. 'Na radio Antenu Zagreb vratila sam se kad je Tin imao devet mjeseci i to zato što mi je kolegica i prijateljica Tamara Loos pomrsila planove. Zapravo smo se zamijenile. Ona je otišla na porodiljski, a ja sam se vratila. Čula sam od puno mama da su se svega dva ili tri mjeseca nakon poroda željele vratiti na posao, među odrasle, družiti se, raditi, baviti se i drugim stvarima, a ne samo bebom. Ali meni je na porodiljskom bilo jako lijepo. Uživala sam baš u svakom danu vjerojatno zato što nismo bili zatvoreni doma, nego smo puno vremena provodili vani, družili se s prijateljima i išli na izlete', kaže nam Zlata i dodaje kako je ipak sretna što se vratila na posao, kako onome na radiju, tako i na televiziji.

'Neću lagati, lijepo je bilo i vratiti se na posao. Na televiziji sam počela snimati kasnije, u rujnu, i nakon tolike pauze još sam jednom shvatila da zbilja imam sreće jer radim ono što volim, a usto nemam radno vrijeme od devet sati u komadu, tako da mi i dalje ostaje puno vremena za uživanje s malenim', objašnjava nam mlada mama otkrivajući da osim već utabanog terena na Anteni Zagreb i u emisiji 'Školski sat' na HTV-u uskoro dobiva nov angažman na televiziji. Naime bit će jedna od voditeljica glazbenog projekta 'The Voice'.


''The Voice' je multimedijski projekt koji se, osim na televiziji, na kojoj se počinje prikazivati 17. siječnja, može pratiti i na internetu na stranici voice.hrt.hr i društvenim mrežama, i to već sada. Moja je uloga nazvana woditeljskom jer sam web voditeljica, dakle snimam filmiće, razgovore, istražujem što se i kako se priprema, kako se radi, recimo, scenografija, kako se mentori spremaju za svoju ulogu, tko kako pjeva, a kasnije ću se s natjecateljima javljati i iz backstagea', kaže nam ova 31-godišnja brineta.

S vođenjem uživo nema problema jer je i dječji program dug niz godina išao uživo, ali stres i trema uvijek su prisutni, posebno na televiziji. No voditeljica ističe da u programu uživo voli spontanost i zajedničku 'vibru' koja se nerijetko izgubi u emisijama koje se snimaju pa kasnije montiraju.

Na pitanje je li se i sama okušala u pjevanju, odgovara potvrdno. 'Završila sam osnovnu glazbenu školu i rekla bih da imam sluha, ali da bih pjevala a capella pred žirijem, ne bih, hvala. Ali pjevam, o da! Pitajte Tina. Otkad se rodio, sve je u rimama', hvali nam se zgodna voditeljica te joj se na sam spomen sina usne razvuku u velik osmijeh. Na pitanje kakvo je Tin dijete, kaže nam: 'Tin je najljepše, najbolje i najpametnije dijete koje je ikad hodalo zemljom. Naravno. Pozdrav od objektivne majke.'

Majčinstvo, kaže, uopće nije zamišljala i sve ju je iznenadilo. 'Sve se promijenilo! Naravno da je biti roditelj težak posao od 0 do 24 i, kako su nam rekli naši roditelji, 'treba izdržati još malo, 20-ak godina, pa će biti lakše', ali volim se koncentrirati na ono lijepo pa ću reći da uživam u njegovom smijehu, koračićima, igranju, maženju i brbljanju. Najteži mi je bio period nespavanja. Budio se svakih sat, dva i onda bi se okrenuo i nastavio spavati, a ja sam buljila u strop. Kad ne spavam, postajem 'ljutko'', zaključuje sretna majka.