BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ:

'Bilo bi poželjno da žene nose bunde od umjetnog krzna'

21.11.2014 u 12:02

  • +16

Brojne poznate dame na otvorenju ORANGE POINT - nove modne oaze u srcu Zagreba

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Utopljene u meka krzna, zagrebačke su ljepotice razgledale modne novitete talijanskih modnih brendova u centru Zagreba, a među njima je bila i Bojana Gregorić Vejzović, lijepa glumica koja nam je otkrila svoj stav o pravom i umjetnom krznu te novosti iz svog poslovnog života

Dućan Orange point, koji nudi atraktivnu odjeću, obuću, torbe i druge modne dodatke, donio je vrhunsku talijansku modu u sam centar Zagreba.

Raznovrsna ponuda privukla je brojne ljubiteljice mode poput Bojane Gregorić Vejzović, Mirne Maras, Mare Bratoš, Nevene Rendeli, Marijane Mikulić, Antonije Stupar Jurkin, Ecije Ivušić, Ane Miščević i Tihane Harapin Zalepugn te su sinoć među prvima razgledale bogatu ponudu.

Najviše pažnje od prisutnih dama plijenila je Bojana Gregorić Vejzović pojavivši se u zanimljivoj ljubičastoj bundi čiji dizajn potpisuje zagrebačka dizajnerica Greta Gudelj.

'Svaka žena trebala bi imati bundu, ali bilo bi poželjno da je ona od umjetnog krzna. Neću osuđivati nikoga, ali pored kvalitetnih umjetnih materijala ipak ne bismo trebali mučiti živa Božja stvorenja', rekla nam je Bojana, dodavši da nije od onih koji puno vremena troše kupujući novu odjeću.

'Nisam tipična šopingholičarka. U principu kupujem kad se zaljubim u neki komad odjeće i nosim ga više sezona', dodala je Bojana te nam se pohvalila da se uskoro vraća na male ekrane u ulozi arogantne majke. 'Radim na seriji za mlade 'Nemoj nikome reći' koja će se od veljače iduće godine prikazivati na HTV-u. Serija je fantastična, a režira je Ivan Livaković.'