VODENI APOLON

Vito Padovan jako dobro zna što žene vole

21.11.2014 u 07:04

Bionic
Reading

Miljenik ženske populacije, vaterpolist Vito Padovan u razgovoru za tportal otkriva kako uživa u momačkom životu, a unatoč brojnim ljepoticama koje ga salijeću, još uvijek nije pronašao onu fatalnu s kojom će izmijeniti bračne zavjete. No zahvaljujući neodoljivom seksipilu, osvaja gdje stigne što i ne čudi, jer jako dobro zna što žene vole

Proslavljeni hrvatski vaterpolist Vito Padovan u javnosti se rijetko pojavljuje, no kada se to dogodi, napravi pravu pomutnju među nježnijim spolom. Sve one koje su nedavno na punim tribinama Mladosti bodrile Barakude, u publici nisu mogle ne zamijetiti zgodnog Vitu koji je pomno pratio igru kolega. Iako se profesionalno prestao baviti vaterpolom, s momčadi YFC iz Orlanda nedavno je bio na natjecanju na Floridi. 'Baš sam nedavno došao iz Amerike s turnira gdje smo pobijedili reprezentaciju Meksika. Bilo je fenomenalno', hvali nam se Vito koji još uvijek svakodnevno trenira. O umirovljenju još ne razmišlja jer, kaže, dobro se nosi s mlađima od sebe.

Iako bi rado govorio samo o poslu, kako već godinama slovi za jednog od najseksipilnijih Hrvata, nismo propustili pitati ga kako to da još nije pronašao svoju bolju polovicu. 'Nisam zaljubljen. Nije loše biti solo. Svakome dođe u svoje vrijeme. Momački život je najslađi', kaže nam kroz smijeh.


Kada ga pitamo znači li to da se do sada još nije istinski zaljubio ili pak sve manje vjeruje u instituciju braka, odgovara kako statistike razvoda toj tvrdnji idu u prilog. 'Nije bajna situacija što se brakova tiče. Zbog lagane depresije ljudi se sve teže odlučuju za taj korak', objašnjava nam Vito i konstatira kako ipak ima neke svoje želje. Volio bi, kaže, jednoga dana ostvariti se i kao otac.

Na pitanje pronalazi li možda uzor u Faci iz 'Seksa i grada' koji je u bračne vode uplovio tek s 57 godina, a do tada žario i palio među ženama, kaže da se u tome ne prepoznaje. Naprotiv, tvrdi kako nimalo nije ljubitelj te kultne serije. 'Znam mnoge žene koje bi bile puno sretnije bez 'Seksa i grada'. Mnoge su mi prijateljice to potvrdile. Žene su se umorile od takvih priča. One vole biti pažene i mažene, žele biti majke…', objasnio nam je ovaj šarmantni vaterpolist koji, unatoč činjenici da je navršio 44 godine, i dalje ima status vodenog apolona među brojnim Hrvaticama.