BAŠ SE POTRUDILA

Vanna u istoj odjeći kao prije 27 godina

20.11.2014 u 15:47

Bionic
Reading

Sjajna glazbenica Vanna odazvala se humanitarnoj akciji koja poziva poznate osobe da pronađu fotografiju iz djetinjstva i snime što sličniju. Pjevačica se ozbiljno potrudila pa se slikala u sličnoj odjeći kakvu je nosila prije 27 godina, a u kosu je stavila umetke. Uz nju je bio i pas, a sve je ovjekovječio svojim aparatom njezin suprug Andro Vrdoljak

Vanna se starom fotografijom prisjetila svog djetinjstva kad joj je bilo sedam godina, a koja je snimljena Novigradu Podravskom gdje joj je živjela baka. Kako je cilj akcije snimiti što vjerodostojniju fotografiju onoj na kojoj se pojavila u djetinjstvu, Vanna se ozbiljno potrudila oko stylinga.
Osim što je odjenula sličan pulover ispod kojeg je provirivala bijela košulju, nogavice hlača zavrnula je gotovo identično.

'Na staroj fotografiji stojim uz psa Donu dok je na novoj uz mene naš pas Don. Za potrebe fotografiranja čak sam stavila plave umetke u kosu kako bi mi dužina bila što sličnija onoj koju sam imala kao dijete. Na nogama sam imala timberlanke sina Luke, koje su njemu male, a meni prevelike, a koje su najsličnije cipelama na staroj fotografiji', otkrila nam je Vanna koju je ispred kućne ograde fotografirao suprug Andro Vrdoljak te dodala da joj se ideja akcije silno svidjela jer ima snažnu poruku i širi pozitivnu energiju.

'Sjeti se kad si bio dijete! Pronađi fotku iz djetinjstva i već danas snimi što sličniju fotografiju. Prisjeti se kako ti je bilo lijepo i postani anđeo čuvar djetetu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. Kad objaviš fotku, nazovi 060 90 55' – napisala je Vanna na Facebook profilu uz svoju fotografiju iz djetinjstva i tako se pridružila brojnim poznatim osobama koje su objavom vlastite fotografije iz djetinjstva uz novu, sličniju fotografiju podržale ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju. Vanna je potom putem društvenih mreža nominirala kolege glazbenike Jacquesa Houdeka, Ninu Badrić i Ivanu Kindl te glumicu Natašu Janjić Lokas.