KAKAV ZAVODNIK

Stani pa gledaj! On je najseksi frajer godine

20.11.2014 u 12:06

Chris Hemsworth

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Glumac Chris Hemsworth proglašen je najseksi muškarcem 2014., a ovu mu je laskavu titulu dodijelio ugledni časopis People. Istu titulu uživao je davne 1999. Goran Višnjić nakon što se pojavio u Madonninom spotu 'The Power of Goodbye'

Skromni 31-godišnjak potpuno se iznenadio kada je shvatio da je upravo on novi seks-simbol. Nakon proglašenja našalio se da sada više neće prati suđe ni mijenjati pelene.

Ovaj Australac proslavio se ulogom Thora u 'Avengersima', zbog koje se udebljao devet kilograma. Ali devet kilograma čistih mišića, što je zasigurno jedan od razloga koji je pridonio njegovoj popularnosti.

No njegovo srce pripada samo jednoj sretnici, a ona je prelijepa španjolska manekenka Elsa Pataky, s kojom ima troje djece, dvogodišnju kćer Indiju i osmomjesečne blizance Sashu i Tristana. Zgodna Elsa voli svog muškarca držati na oku pa je tako uskočila i u jednu ulogu u filmu 'Thor', u kojem se njezin dragi trebao poljubiti s Natalie Portman. Tako da su, osim u privatnom životu, postali i ljubavnici s velikog platna.

Hrvatskog glumca Gorana Višnjića People 1999. također stavlja na svoju listu te ga naziva najseksi uvozom, a iste se godine prvi put pojavljuje kao dr. Luka Kovač u seriji 'ER', u kojoj glumi doktora iz Hrvatske koji je u ratu izgubio obitelji i emigrirao u SAD. People ga je 2000. godine svrstao među 50 najljepših muškaraca svijeta.