FOTKA S VJENČANJA

Ovako izgledaju mladenci Dina Štern i Ljubo Pavasović

19.11.2014 u 15:45

Bionic
Reading

Novopečena supruga Dina Štern koja je ove subote sa svojim partnerom Ljubom Pavasovićem-Viskovićem izmijenila bračne zavjete, pohvalila se fotografijom s vjenčanja na kojoj naprosto blistaju

'Kada su već obznanili, mogu s vama podijeliti i jednu našu slikicu… Hvala svima!' napisala je Dina pokraj fotografije na društvenoj mreži na kojoj ponosno pozira sa suprugom, markantnim odvjetnikom Ljubom Pavasovićem-Viskovićem. Vjenčali su se 15. studenog u krugu obitelji i prijatelja u Matičnom uredu Medveščak.

Prelijepa Dina nije odjenula klasičnu bijelu vjenčanicu, već se odlučila za glamuroznu plavu haljinu protkanu čipkom u kojoj je zračila posebnom energijom. Bijeli biseri koje je nosila oko vrata sjajno su se stopili s bijelim ružama u vjenčanom buketu koji je nosila u rukama.


Osmijeh na Ljubinom licu otkrivao je sreću koju zajedno dijele već pune četiri godine, a tijekom kojih su dobili danas trogodišnjeg sinčića Nikolu. On je, zajedno s bratom i sestrom, 11-godišnjim Karlom i sedmogodišnjim Vitom uživao na ovoj ceremoniji. Dina, naime, Vitu i Karla ima iz prvog braka s poduzetnikom Eduardom Bočkajem s kojim je ostala u vrlo dobrim odnosima.