MODNO USKLAĐENE U ŠETNJI

Prva fotka Tatjane Dragović i Luce Arbulić

19.11.2014 u 15:19

Bionic
Reading

Svoju kćerkicu Luce, koja će uskoro napuniti dva mjeseca, lijepa mama Tatjana Dragović izvela je u šetnju, a prvu zajedničku fotografiju na kojoj su modno usklađene podijelila je s prijateljima na Instagramu

U vunenom kardiganu boje pijeska Tatjana Dragović, bivša manekenka zavidne modne karijere, s puno ljubavi drži u naručju kćerkicu Luce, djevojčicu koju je na svijet donijela 1. listopada, a koju je utoplila u vuneni kompletić iste boje. Prizor je to s fotografije koju je Tanja podijelila na Instagramu, a koji je raznježio njezine brojne prijateljice.

Posljednjih mjesec i pol dana Tatjana uživa u ponovno otkrivenim čarima majčinstva. Nakon što je 1. listopada donijela na svijet svoje treće dijete – djevojčicu Luce, ona i njezin životni partner Vlaho Arbulić, 24-godišnji dubrovački maneken i student FER-a, ne kriju sreću zbog djevojčice koja im je uljepšala život. Zajedničkom odlukom nadjenuli su joj ime Luce, koje je prvi predložio Tanjin brat Igor, a isto ime nosi i Vlahina mama. Ponosna mama, koja iz braka s teniskim asom i trenerom Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, 11-godišnju kćer Amber i sedmogodišnjeg sina Emanuela, brzo je skinula nakupljene kilograme u trudnoći i već nakon dva mjeseca izgleda – sjajno!