ŽANAMARI ZA TPORTAL:

Trudna sam i presretna!

19.11.2014 u 10:15

Bionic
Reading

Žanamari i Mario Perčić na proljeće iduće godine postat će roditelji, a lijepa pjevačica u razgovoru za tportal otkrila nam je kako u trudnoći nije nimalo lako te da su već odabrali ime za dijete

'Ne mogu vjerovati da nam se tako brzo posrećilo. Željeli smo dijete i to nam se dogodilo. Presretna sam i zahvalna', pohvalila nam se Žanamari koja je ušla u drugo tromjesečje trudnoće. Djetetu se neizmjerno raduje, baš kao i njezin suprug Mario. Iako spol još ne znaju, imena su odabrali. 'Dogovor je da Mario bira muško ime ako bude dječak, a ja biram ime za djevojčicu. Ako bude kći, zvat će se Gabrijela, a sin Mateo. Oboje smo se složili oko tih imena. Ipak, najvažnije mi je da je zdravo i to je onaj strah koji te prati do kraja', objašnjava nam ponosna buduća majka.


Na pitanje kako se osjeća u trudnoći kaže kako nije super trudnica. 'Nespremna sam. Sve žene te gnjave kako je to najljepše razdoblje, blaženo stanje. Ali jako je teško. Od početka trudnoće imam mučnine. Teže hodam jer je tijelo u službi drugog bića. Za suvremenu ženu za koju se podrazumijeva da još i radi, nije lako. Vjerujem da je najljepše kada se dijete rodi', kaže Žanamari koja se nakon vjenčanja preselila u rodne Tučepe gdje u obiteljskoj kući uređuje gornji kat za svoju novu obitelj. U međuvremenu i radi, a upravo danas premijerno objavljuje i novi spot za pjesmu 'Prokleto lagano'.