PROSLAVILA ROĐENDAN

Anđa Marić: 'Presretna sam jer hodam bez štapa'

18.11.2014 u 14:53

Bionic
Reading

Na Fashion Incubatoru, najstarijem i najutjecajnijem nacionalnom natjecanju za mlade modne umjetnike, Anđa Marić proslavila je 38. rođendan i napunila se pozitivom energijom. Nakon preseljenja u Zagreb i ostvarenom željom da živi sa sinom Gašperom, lijepoj Anđi, čini se, ostvaruju se i druge želje. Zdravstvenih problema sve je manje, rođendan je započela u zagrljaju sina, a proslavila ga - bez štapa!

Anđa Marić prošloga je vikenda proslavila 38. rođendan uz dugogodišnje suradnike i prijatelje Viktora Dragu, Matiju Vuicu, Tihanu Harapin Zalepugin, osječku dizajnericu Lidiju Pihler i mnoge druge na Portanova Fashion Incubatoru u Osijeku, gdje je kao iznenađenje dobila tortu.


'Rođendan sam proslavila u Osijeku na Fashion Inkubatoru uz ljude koje znam dugi niz godina, a uz njih sam zaboravila koliko godina zapravo imam. Pozvali su me na tu manifestaciju koju rado pratim, a koja je izrodila neke od najpoznatijih hrvatskih dizajnera. Moram reći da me oduševila pozitivna atmosfera. Osječani su modno osviješteni i odijevaju se vrlo ukusno', rekla nam je Anđa Marić koja je od sina Gašpera dobila veliki zagrljaj noć prije.

'Zagrlio me i rekao kako mi želi sve najbolje, jer me neće vidjeti za rođendan', rekla je Anđa koja je jako sretna jer je poslije teškog razdoblja i stresa nakon preseljenja u Zagreb sve bolje.

'Moja borba sa suprugom se nastavlja, ali sretna sam jer sam fizički bolje. Osjećam se fenomenalno, čak hodam bez štapa. Baš mi je Nenad Korkut rekao da se odlično nosim s bolešću.'

Budući da joj je glazba i dalje važna, uskoro će u Švicarskoj snimiti novi singl 'Mala pauza' s ekipom iz grupe Flare koja zajedno nije radila punih trinaest godina.

No najviše od svega raduje ju to što se njen sin Gašper odlično uklopio u novu sredinu i školu.

'Baš je nedavno imao lektiru iz hrvatskog jezika i dobio je četvorku, a to mi je dokaz da smo na dobrom putu', dodala je uz sretan smiješak.