ČIOVO, NEMA VEĆE LJEPOTE

Vlatka Pokos sa 14 godina mlađim provela najljepše ljeto

16.09.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Vlatka Pokos javno je poslala poruku da je sretna i zadovoljna i da je iza nje najljepše ljeto u životu. Za to je zaslužan njezin novi Dalmatinac, Marin Radić, vlasnik noćnog kluba na Čiovu kojemu je tek 25 godina

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos vratila se u Zagreb nakon morskih radosti u kojima je dugo uživala na otoku ljubavi, Čiovu, s Marinom Radićem.

Raspoloženija nego ikad, unatoč činjenici da su je dočekali gradska vreva i posao, najprije je javnosti poželjela obznaniti novopronađenu sreću. Dušu je otvorila 'Exkluzivu' RTL-a priznavši da je provela najljepše ljeto.

'Najviše volim Dalmaciju i malo sam se dulje zadržala na Čiovu, a što ću kad volim Dalmatince', izjavila je Vlatka. 'Da sam ja znala kako je tamo lijepo, išla bih i prije', dodala je Vlatka i napomenula da se sve događa u zapisano vrijeme.

Vlatka je istaknula da je i sama Dalmatinka, jer joj je tata rodom iz Sinja. Nije joj odbojna bila čak ni primjedba da bi jednog dana mogla i preseliti u južnu regiju.

'Dalmatinci su definitivno najzgodniji frajeri', raznježeno je zaključila Vlatka Pokos koja više ne skida osmijeh s lica.

Javnost je ljetos naširoko nagađala da Vlatka ljubi mlađahnog dečka, no Marin je mlađi i od najsmjelijih pretpostavki. A što je tih 14 godina razlike ako je prava ljubav u pitanju...