LOŠI DANI

Bono Vox na operaciji zbog pada s bicikla

17.11.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Frontmena irske grupe U2 očekuje operacija nakon pada s bicikla u njujorškom Central Parku tijekom kojeg je ozbiljno ozlijedio ruku. Vox-u je to druga nezgoda u posljednjih deset dana. Pravu dramu proživio zbila se dok je letio iz Dublina u Berlin na dodjelu nagrada Bambi Awards. Na oko 2500 metara iznad zemlje navodno su otpala vrata prtljažnog prostora s njegovog privatnog aviona

Bonovi kolege iz benda, The Edge, Adam i Larry u svojim izjavama za javnost nisu odavali previše detalja o kakvoj je točno povredi i operacijskom zahvatu riječ. Međutim, javnost su obavijestili kako uslijed Bonove ozlijede otkazuju dogovoreno gostovanje u showu Jimmyja Fallona, čije je snimanje trebalo početi ovaj ponedjeljak s trajanjem do petka, 21. studenog.

'Bono je ozlijedio ruku u biciklističkoj nesreći u Central Parku i bit će potvrgnut operaciji kako bi se dobivena ozljeda sanirala. Sigurni smo da će se brzo oporaviti, pa se vraćamo. Mnogo hvala Jimmyju Fallonu i svima u njegovom showu na razumijevanju', priopćila je grupa.