KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Pogledajte zgodnog sina vaterpolista Perice Bukića

16.11.2014 u 10:38

  • +2

Zgodni vaterpolisti pozivaju na nezaboravno druženje u Zagrebu

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL

Bionic
Reading

Zgodni vaterpolisti pozivaju na prvu utakmicu sezone, a među njima je i Luka Bukić, sin proslavljenog vaterpoliste Perice Bukića, kojeg je otac kao malog naučio plivati i zbog kojeg je Luka zavolio vaterpolo. I postao reprezentativac! Koliko su zgodni naši vaterpolisti, pogledajte u galeriji

Luka Bukić je vaterpolski reprezentativac koji je za seniorsku ekipu Mladosti zaigrao s nepunih 17 godina
i već polako stvara privatnu kolekciju medalja. Samo oni upućeniji znaju da je 20–godišnji Luka sin proslavljenog
vaterpoliste Perice Bukića.


Luka je s reprezentacijom prošle godine osvojio zlato na Mediteranskim igrama i broncu na Svjetskom prvenstvu u Barceloni, koja mu je i najdraža. A san mu je dostići uspjehe svojeg oca, koji je tijekom blistave karijere upamćen kao osvajač dviju zlatnih i jedne srebrne olimpijske medalje, dvostruki svjetski prvak te četverostruki klupski prvak Europe.
Ovih dana Luka i njegovi suigrači pozivaju na prvu utakmicu sezone, koju poklanjaju svim Zagrepčanima i njihovim gostima. Utakmica Svjetske lige, prva ovosezonska, igra se u utorak, 18. studenog, a zgodni vaterpolisti posebno se vesele podršci s tribina.
'Nakon kraće pauze ovo nam je prvo okupljanje i svi jedva čekamo početak utakmice. Igrati za Hrvatsku posebna je čast i zadovoljstvo. Svi smo složni kao braća, a posebno nas veseli susret s našim navijačicama i navijačima!' izjavio je reprezentativac Luka Bukić.