BRZI I ŽESTOKI

Ana ili Aleksandra: Koja živi na višoj nozi?

13.11.2014 u 12:32

Bionic
Reading

U samo nekoliko dana bivša misica Aleksandra Grdić i glazbenica Ana Rucner stavile su svaka na svoj Facebook fotke na kojima im svi zavide. Aleksandra je pozirala uz Lamborghini, a Ana Rucner se na nastup u Švicarskoj vozi u luksuznom Aston Martinu

Bivša misica, natjecateljica 'Survivora' i manekenka Aleksandra Grdić nekada je bila gošća raznih događanja, no danas je sve rjeđe u medijima.

Trenutno živi u Francuskoj, a u 'grad ljubavi' otišla je zbog posla. Ondje je, kako doznajemo, dosad bila angažirana na dva modna snimanja. Vrijeme između posla posvetila je isključivo sebi i učenju francuskog jezika.


'U Francuskoj uživam i odmaram, a posvetila sam se učenju jezika. Odradila sam nekoliko snimanja. Imala sam i nekoliko snimanja za Sposu, a odradila sam i kampanju za kosu', rekla je Aleksandra te nam otkrila i zašto je promijenila frizuru.

Aleksandra se slikala i uz luksuzni Lamborghini, a njezini prijatelji nisu ostali ravnodušni.

Cool auto, hot friz i sexi Alex', stoji u komentarima.

Iako nam nije htjela otkriti, šuška se da je u Francuskoj našla i ljubav. Priča se da je riječ o poduzetniku Naderu Atabeyki, a upoznali su se još prošle zime tijekom njegovog kratkog posjeta Zagrebu. U Parizu se druži s prijateljicom Jelenom Orešković koju je, pak, u taj grad odvela ljubav, a danas je ponosna majka preslatke djevojčice.

S druge pak strane, Ana Rucner nerijetko na svojim nastupima izvan Hrvatske uživa kraljevski tretman. Tako je bilo u Ženevi u kojoj danas nastupa u Victoria Hallu, a organizatori su joj dali na raspolaganje - Aston Martin.

Čini se da naše ljepotice u inozemstvu žive na visokoj nozi.