MUŽ ANTE PRESRETAN

Lana Klingor Mihić rodila treću kćerkicu!

13.11.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Lana Klingor Mihić je rodila svoju treću kćerkicu te je putem društvenih mreža sretnu vijest podijelila sa svim prijateljima i kolegama, a samo za tportal njezin je suprug Ante Mihić izjavio da je bio na porođaju

Bivša pjevačica ET-ja i vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić proživljava svoje najsretnije dane jer je rodila treću kćerkicu, a njene kćerkice Kiara i Marla dobile su toliko željenu sestricu.


'Bio sam na porođaju. Sve je prošlo brzo i bez komplikacija. Iznimno sam ponosan na Lanu!' - ispričao je ekskluzivno za tportal Ante Mihić, Lanin suprug i PR stručnjak. Lana i Ante vjenčali su se prošloga ljeta, a nakon što je u listopadu 2013. rodila Marlu, točno godinu dana poslije rodila je svoju treću kćer.

'Hvala ti, Bože, jer je divna i neodoljiva, jer znači život, jer znači blagoslov, jer je naš svijet i sad nas je pet', napisala je Lana na svom Facebooku.

'Zvuči patetično, ali mi svakoga dana slavimo svoju ljubav i sve što nam je Bog dao', rekla je Lana u nedavnom intervju za tportal.

Čestitamo!

Hvala ti, Bože, jer je divna i neodoljiva, jer znači život, jer znači blagoslov, jer je naš svijet i sad nas je 5. ?????? ????

A photo posted by Lana Klingor Mihić???????? (@lanatheklingor) on