KAO GRACE JONES

Otkrivamo pozadinu fotke XXL guze Kim Kardashian

12.11.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Kim Kardashian još jednom je pokazala svoje vruće izdanje razgolitivši se pred objektivom kultnog pariškog fotografa Jean-Paula Goudea, čiji stil šokira i nakon više od 30 godina

Kim Kardashian toliko voli svoje tijelo i obline da je ponovno odlučila pokazati svoje adute cijelome svijetu. Potpuno nauljena i naga, stala je pred objektiv fotografa časopisa Paper koji ju je snimio za naslovnicu.

Tridesetčetverogodišnja starleta pokazala je golu stražnjicu pridržavajući čašu i šampanjac.Fotografija je nastala kao kopija kultne fotografije s početka karijere pjevačice Grace Jones 1978., koju je tada snimio njezin dragi Jean-Paul Goude, a koji je ovoga puta istu pozu ponovio s Kim. Sedamdesetčetverogodišnji umjetnik Kim je snimio još tijekom rujna na tajnoj lokaciji u Parizu.


Kim je, čini se, oduševljena svojim izgledom na fotografijama. 'A kažu da nemam nikakvog talenta... Pokušajte balansirati s čašom šampanjca na stražnjici', napisala je Kim na društvenoj mreži.

Nije tajna da je Kim opsjednuta svojom stražnjicom, što je više puta i dokazala. Nedavno časopis Closer otkrio kako Kim nema umetke u stražnjici, već je imala zahvat kojim se salo iz trbuha i bedara izvuče liposukcijom i potom injekcijom ubrizga u stražnjicu.

#BreakTheInternet

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) on