MIRZA, BELMA I UNA

'Imamo idiličnih trenutaka, ali ima i manje sretnih dana'

11.11.2014 u 16:06

Bionic
Reading

Lijepa Belma Džomba objavila je idiličnu fotografiju svoje obitelji na Facebooku, a nama je otkrila gdje će dočekati Novu godinu

Nova naslovna fotografija profila Belme Džombe na Facebooku raznježila je sve njezine prijatelje i poznanike.

Crno-bijela fotografija na kojoj zagrljeni sretno poziraju bivša televizijska voditeljica Belma, njezin suprug Mirza, proslavljeni rukometaš, te njihova dvogodišnja kćerkica Una nikoga nije ostavila ravnodušnim.


Fotografija je idilična, a je li tako svakog dana? 'Naravno da imamo takve idilične trenutke, ali ima i manje sretnih dana. Bilo bi licemjerno da kažem da je tako non-stop. No sve dobro funkcionira', rekla nam je Belma, dodajući da ima još dosta do završetka staža u odvjetničkom uredu te do pravosudnog ispita, ali sada je puno samouvjerenija kao pravnica.

Lijepa obitelj Džomba Novu godinu će dočekati u New Yorku.

'Jako se veselim blagdanima. Ići ćemo na skijanje preko vikenda, družit ćemo se s prijateljima i obitelji u Rijeci, a za Novu godinu putujemo za New York, u kojem smo bili i prije dvije godine. Mirza ondje igra utakmicu koju sponzoriraju Nijemci, a koja promovira rukomet u Americi', kaže Belma, otkrivajući i da ne planira šoping, ali da će se on vjerojatno dogoditi jer rijetki su oni koji mogu odoljeti sjaju i blještavilu izloga u jednom od najljepših gradova svijeta.