KOJA VAM JE DRAŽA?

Monika Mamić - od seks-simbola do dame

10.11.2014 u 13:57

Bionic
Reading

Diplomirana novinarka Monika Mamić na sceni je već deset godina tijekom kojih je, osim godinama, sazrela i stilski. Kratke topiće i traperice Monika je zamijenila elegantnijim i profinjenijim komadima odjeće koji joj manje naglašavaju atribute, a više otkrivaju stil

Kada je 2003. TV show Story Super Nova iznjedrio atraktivnu i simpatičnu Moniku Kravić, mnogi su imali štošta za reći. Od zlobnika kojima je smetao njezin piskutav glas i činjenica da savršeno ne izgovara glas 'R', do onih koji su bili u potpunosti zaluđeni njezinom pojavom. Nemalo zavodljiva Monika, pažnju je prvenstveno plijenila velikim kovrčama, prekrasnim osmijehom i bujnim poprsjem. A kada je 2006. odlučila pozirati za Klik, seksi editorijalom mnogima je zavrtjela glavom.


No iza seks-simbola i tada se krila nježna, krhka, pomalo sramežljiva i slatka Monika. Upravo je takva ostala i danas iako joj je izgled znatno decentniji. Otkako se posvetila obitelji i majčinstvu, lijepa Monika transformirala se u zreliju ženu kojoj ni danas ne nedostaje seksipila. Svojom ljepotom i dalje osvaja, no znatno profinjenije. Nakon porođaja, otkrila nam je nedavno, nestale su joj prepoznatljive kovrče te joj je kosa postala ravnija. Unatoč damskim izdanjima, još uvijek joj polazi za rukom privući pažnju svakim pojavljivanjem u javnosti.