PARIZ, ZAGREB, ŠIROKI

Lana Banely seksi izdanjem potukla čak i Seve

10.11.2014 u 10:21

Bionic
Reading

U samo nekoliko dana u istoj haljini iz ekskluzivne kolekcije pojavile su se sportska novinarka Lana Banely, francuska glumica Audrey Marnay, ali i pjevačica Severina

Otkako je Alexander Wang predstavio kolekciju za H&M, brojne domaće i svjetski poznate dame pohrlile su po ekskluzivne komade odjeće ovog renomiranog dizajnera.

Lanu Banely, kako je izjavila, ova haljina osvojila je na prvu jer odiše strašću. Upravo je strašću i seksipilom lijepa Lana osvojila i nas te sve one koji su je imali priliku vidjeti u ovoj kombinaciji prošloga tjedna. Trendi cipele pun su pogodak, kao i nošenje ove haljine bez čarapa. Iako je rodila prije deset mjeseci, Lana svojim izgledom obara s nogu.


To pak nije pošlo za rukom francuskoj glumici Audrey Marnay koja je u istoj haljini prošla prilično nezapaženo. Ovoga vikenda identičnu je haljinu odjenula i Severina za koncert u Širokom Brijegu. Unatoč nevjerojatnom seksipilu kojim uvijek zrači, mnogi su se složili da je ovoga puta Lana ta koja je svojim izdanjem zasjela na tron.