TIGRICA I BALERINA

Anica ili Seve – koja je bolje odjevena za Lisinski?

06.11.2014 u 09:45

  • +9

Poznati na koncertu Doris Dragović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Brojna poznata lica okupila su se na zagrebačkom koncertu Doris Dragović, među kojima su najviše pažnje plijenile dvije ljepotice, Severina i Anica Kovač

Doris Dragović u srijedu navečer nastupila je u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u kojoj je otpjevala svoje najveće hitove, stare i po trideset godina, koliko traje njezina bogata karijera. Naime Doris je na pozornicu stala 1981, iskoristivši priliku zapjevati u grupi More, u kojoj su prije nje glavni vokal pjevali Oliver Dragojević i Meri Cetinić. S njom su u prvim redovima pjesme 'Željo moja', 'Jedini', 'Krivi ljudi' i brojne druge pjevušili kolege poput Severine, Maje Blagdan i Ronalda Brausa. Koncert nisu propustili ni čelična lady zlatnog doba HTV-a Ksenija Urličić, kao ni hitmejkerica Vjekoslava Huljić, a stigla je na koncert s kćeri.

Ljubiteljica domaće zabavne glazbe, bivša misica Anica Kovač također je uživala u koncertu, a zbog svoje modne kombinacije bila je na meti brojnih komentara, baš kao i Severina, a ona je u Lisinski došla u nešto svečanijem izdanju. U nezaobilaznim cipelicama balerinkama Miu Miu, plisiranoj suknji i kratkoj bundici Seve je mamila poglede okupljenih. Odjevne kombinacije Anice i Seve bile su najviše komentirane pa su se tako među inima našli i oni koji su govorili da se Severina odjenula kao da ide na dodjelu Oscara dok se Anica, komentirali su, možda nije stigla preodjenuti prije koncerta.