LIJEPE KAO ANĐELI

Koja bolje izgleda kao vražica – Jennifer ili Kelly?

03.11.2014 u 19:52

Slavne vražice

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

I Jennifer i Kelly odabrale su kostim vražice, ali u različitim izdanjima. Koji je ljepši? I kojoj bolje stoji? Sudeći prema fotografijama, pitanja nisu nimalo jednostavna

Iako je prošla Noć vještica koja se u Americi slavi u velikom stilu, o nekim maskama još se uvijek priča. Veliku pozornost na sebe su skrenule latino diva Jennifer Lopez te jedna od najseksipilnijih žena na svijetu, Kelly Brook.

Naravno, obje dame objavile su fotografije na Instagramu i pobrale stotine komentara, najčešće pohvala. Iako im vječno tepaju da su lijepe kao anđeli, obje dame odlučile su za masku vražica. Očito su htjele pokazati da imaju i svoju divlju stranu te da nisu takve dobrice kakvima ih javnost doživljava.

Jennifer se odlučila za uski crveni kombinezon koji je ocrtavao njezinu besprijekornu liniju, a Kelly je odabrala dubok dekolte i nevinu balerina-suknjicu. Naravno, rogovi su sastavni dio kostima vražice pa su zato vragolasto blistali na glavama obiju dama. A kojoj bolje stoji kostim vražice? Procijenite sami.