MAJA ŠUPUT:

'Uvijek nosite lijepo donje rublje, nikad se ne zna...'

31.10.2014 u 11:56

Bionic
Reading

Maja Šuput snimila je videospot za pjesmu 'Amnezija' u kojem, između ostalog, gradom noću hoda polugola

Maja Šuput snimila je videospot u režiji Darka Drinovca, a scenarij mu je zanimljiv: nakon noćnog provoda Maja pati od amnezije, zbog koje odjevena samo u donji veš i bundu leopardovog uzorka hoda ulicama grada. 'Kažu, noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112, zovi doktora', stihovi su pjesme 'Amnezija', čiji je autor Boytronic, koji je zajedno s Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a aranžman Inav Coste.


Maja će svoju pjesmu premijerno izvesti večeras na Halloween partyju u klubu H20, a u koju će se životinju preobraziti, još nije željela otkriti. Za svoje fanove ima nekoliko poruka.

'Pazite kako i koliko pijete, pogotovo ovog vikenda, da vam se ne dogodi isto što i meni u spotu. Hodati polugol po prometnim ulicama, a da pritom ne znate ni zašto, ni kamo idete nije situacija u kojoj se želite naći. Ali ako vam se ipak to ikada dogodi, svalite krivnju na amneziju i zovite doktora! I da, uvijek nosite lijepo donje rublje, nikad se ne zna', kaže Maja.