ŽIVOT NAKON RAZVODA

Novi izazovi Ane Rucner

30.10.2014 u 20:09

Bionic
Reading

Glazbenica Ana Rucner posvetila se i uređenju svojeg novog stana u roditeljskoj kući u zagrebačkim Remetama

Ana Rucner izdala je drugi album dječjih uspavanki te vrijedno stalno nastupa, ali i nadzire uređenje novog doma u koji se planira useliti sa sinom Darianom za godinu dana.'Od 12. mjeseca zapravo živim sama, u duetu sa sinom. OK je osjećaj, sad sam se već snašla, neke su stvari naravno teže, kada ti rikne bojler usred noći ili pukne žarulja. Neke stvari koje nisam radila previše, sad radim. Sve znam što me može dočekati', rekla nam je Ana.

Bilo je teško, priznaje glazbenica za In Magazin, osmogodišnjem sinu objasniti da se mama i tata razvode. No u njihovoj obitelji često se putovalo pa se na odvojenost Darian već naviknuo.

Osim o novim životnim izazovima i samohranom majčinstvu nakon razvoda od pjevača Vlade Kalembera, Ana je otkrila ima li kakvih pomaka i u ljubavi. Kaže kako joj je sada važnije da posloži sve ostalo u životu i da se ne bavi time tko je povezuje s kime: 'Uvijek postoje neke simpatije, to je normalno. Nemam nikakav strah od toga, dapače. U životu si želim biti sretna i opet i nadam se će se to desiti.'