PONOSNA MAJKA

Zaljubljena Korina Longin ne može sakriti sreću

30.10.2014 u 16:19

Bionic
Reading

Manekenka Korina Longin toliko je očarana svojim sedmomjesečnim sinom da, kada pozira s njim, zaljubljeni osmijeh ne silazi joj s lica

Prelijepa manekenka Korina Longin Starr, koja već dug niz godina živi u Los Angelesu, toliko je očarana majčinstvom i sinom Princetonom da, čak i da poželi, to ne može sakriti. Na Facebooku se pohvalila time da će njezin presladak sinčić prvi put uživati u Noći vještica.

'Princetonovo prvo rezbarenje bundeva… U potpunosti je bio oduševljen svime što ga okružuje, posebno malenim ponijem i vrtuljkom. Ništa me ne raduje više nego kad gledam njega kako otkriva stvari po prvi puta! Zahvalna sam i blagoslovljena što sam njegova mama', napisala je ponosna majka koja je malenog dobila u braku s 15 godina starijim reperom Fredrom Starrom. Korina je 2000. zamrznula manekensku karijeru te se posvetila sebi, ljubavi i obitelji.


31-godišnja ljepotica u Los Angelesu je pronašla sreću, a koliko je brak i majčinstvo ispunjavaju, često nas podsjeća na društvenim mrežama. 'Moj anđeo… Osjećam se kao najsretnija žena na svijetu kada se budim uz ovog slatkiša. Moj mali princ… najveća ljubav koju sam ikada upoznala', napisala je nedavno pokraj fotografija sedmomjesečnog sinčića.