USPAVANKA ZA PRINCEZU

Vlahi su dovoljni mala Luce i gitara

30.10.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Zgodni maneken Vlaho Arbulić, životni partner Tatjane Dragović, svaki slobodni trenutak najradije provodi s kćerkicom Luce, a uspavljuje je gitarom

Otkako je postao tata, Vlaho Arbulić, životni partner Tatjane Dragović, čini se, jedinim smislom svog života smatra kćerkicu Luce. Uspješnog manekena i studenta FER-a gotovo svakodnevno može se sresti na gradskim ulicama u šetnji s preslatkom djevojčicom.

A kako vrijeme provodi s njom unutar četiri zida, Vlaho je otkrio posljednjom fotografijom na Facebooku ispod koje je napisao: 'She doesn't make you change your life, she just makes you wanna share it.'


Podsjetimo, lijepa Tatjana svoje treće dijete rodila je 1. listopada carskim rezom. Djevojčica je na svijet stigla u ranim poslijepodnevnim satima, a pri porodu je težila 3,060 kilograma i bila duga 47 centimetra.

Tatjaninu trudnoću svih devet mjeseci vodio je prof.dr.sc. Velimir Šimunić, a njezina je želja bila da svoje treće dijete rodi u Njemačkoj, u kojoj su rođeni njezina najstarija kći Amber i sin Emanuel koji je 12. listopada napunio sedam godina, a koje bivša manekenka ima iz braka s Goranom Ivaniševićem, legendarnim tenisačem, pobjednikom Wimbledona, a danas trenerom Marina Čilića.