SLIKE SVE GOVORE

Hoće li Tarik i Lejla spasiti brak Nataše i Joška?

17.12.2014 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon što su u ponedjeljak Tarik i Lejla Filipović prijateljici Nataši Janjić došli dati podršku i čestitati na predstavi '5žena.com', dan kasnije Lejli je na novom biznisu čestitao Natašin suprug Joško Lokas

Iako je brak Nataše Janjić i Joška Lokasa na pauzi, oni se i dalje trude zadržati zajedničke prijatelje. To su mogli primijetiti svi oni koji su u utorak navečer stigli na otvaranje LD concept storea Lejle Filipović i Dunje Barbarić u zagrebačkoj Mesničkoj ulici. Teško je bilo ne zamijetiti prisnost i srdačne prijateljske čestitke Joška Lokasa lijepoj Lejli. Joško je na otvaranje butika stigao sam, a družio se s brojnim poznanicima koji su također došli pogledati u kakav se biznis bivša misica upustila sa svojom vjenčanom kumom.


Samo dan ranije, podršku njegovoj supruzi Nataši Janjić došli su dati Tarik i Lejla Filipović u zagrebačko kazalište Vidra gdje je Nataša s kolegicama premijerno izvela predstavu '5žena.com'. Fotografi su uhvatili zagrljaj Nataše i Tarika koji joj je uputio komplimente.

Zanimljivo je kako su obje imale 'velne' frizuru, sličnu boje kose i vrlo elegantan stajling. Lejla je blistala u haljini svilenog pliša boje vina, a Nataša je odabrala crnu košulju i zelenu kožnu suknju.