TRIFUNOVIĆ O SKANDALU:

'Žrtva sam, sve je namješteno i tužit ću ih'

29.10.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Sergej Trifunović povodom premijere filma 'Mali Budo' koji je stigao u domaća kina, u razgovoru za tportal govori o svom liku Miše Kujovića, ali i odgovara na pitanja o ljubavi te nedavnom seks-skandalu o kojem su pisali mediji u regiji

Srpski glumac Sergej Trifunović u svom pretrpanom rasporedu uspio je naći jedan slobodan dan kako bi stigao na zagrebačku premijeru crne komedije 'Mali Budo' u kojoj glumi Mišu Kujovića, kriminalističkog inspektora koji je došljak u velikom gradu, u kojem mu radno mjesto omogućuje djelovanje s obje strane zakona. Na pitanje je li se feštalo nakon premijere, Sergej nam kaže kako detalji s fešte nisu za medije te da mu je žao što na premijeri nije bilo više gledatelja. Premda je mišljenja kako Hrvati nisu dobro upoznati s crnogorskim mentalitetom, polaže nade u film koji je u regiji do sada pogledalo čak 280.000 ljudi. Na pitanje što mu je zajedničko s likom koji glumi, Sergej kaže: baš ništa. 'Što da bude zajedničko s čovjekom koji je pandur, dila drogu i ima kurve? Ništa!' kaže Trifunović i dodaje kako je Kujović ipak šarmantan tip, pa tako nalazimo barem neku poveznicu.

Unatoč tome, svi koji su pogledali film složili su se kako je Trifunović odlično skinuo crnogorski dijalekt. 'Uspjelo mi je, dosta sam vremena proveo ondje i blisko mi je', kaže glumac.


Nismo propustili pitati ga što je točno od svega što su srpski mediji pisali, a domaći prenijeli kada je bila riječ o navodnom seks-skandalu u kojem je on bio glavni lik. Pisalo se tada kako je Trifunović izbačen iz jedne kavane zbog seksa u toaletu. 'Apsolutno ništa nije istina. Tužit ću Blic jer zbilja idu daleko s izmišljenim pričama. Znam da vi u Hrvatskoj nemate takve medije i priče, ali ovo je previše. Do sada nisam tužio medije jer nisam imao vremena za to, ali sada hoću', kaže nam.

Iako mu nije bila draga konstatacija s kojom se slažu brojni njegovi suradnici, da je riječ o muškarcu koji voli vladati svakom situacijom i šefovati, pitali smo ga je li takav i u ljubavi ili pak potpuno izgubi glavu od zaljubljenosti. 'Dugo nisam bio zaljubljen, ljubavi nema, samo rad i rad. Znate kako kažu osrednje domaće pjevačice: 'Odlučio sam se posvetiti karijeri', zaključuje šarmantni glumac.