ZA POBJEDU

Koga to Anita Dujić i Vedrana Linardić tako strastveno bodre?

26.10.2014 u 10:02

Ljepotice bodrile vaterpoliste

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Ljepotice Anita Dujić, Vedrana Linardić i Antonija Šola na zagrebačkom bazenu Mladost bodrile su vaterpoliste kluba Mladost u utakmici protiv beogradskog Partizana

Atraktivna manekenka Anita Dujić Veljača i njezin suprug Ivan Veljača te glazbenica Antonija Šola bodrili su Mladost u velikom derbiju četvrog kola Triglav regionalne vaterpolo lige u kojem je zagrebačka momčad na domaćem terenu odmjerila snage protiv beogradskog Partizana. U vrlo zanimljivoj i dinamičnoj utakmici prepunim tribinama bazena Mladost pridružila se i prelijepa manekenka Vedrana Linardić koja je u napetim minutama bodrila svog izabranika, igrača Mladosti Ivana Capana.

Mladost je ispred domaće publike pokazala vrhunsku kvalitetu te nadigrala Partizan rezultatom 16:8. Utakmicu su uživo mogli pratiti i MAXtv korisnici na Arenasport kanalima.

'Ovo je moje prvo iskustvo na vaterpolo utakmici i moram reći da sam oduševljena. Vaterpolo je vrlo zanimljiv sport i vrlo rado ću pogledati nadolazeće utakmice regionalne lige', izjavila je Anita Dujić.