ZAJEDNIČKI 'MALI PAS'

Prekrasna Mila Elegović ispred objektiva bivšeg supruga

24.10.2014 u 16:08

Mila Elegović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ivan Balić Cobra

Bionic
Reading

Aktualni singl Mile Elegović 'Mali pas', koji je već prvim emitiranjem u radijskom eteru osvojio simpatije slušatelja, dobio je i svoje video izdanje, a glavna uloga u spotu dodjeljena je upravo psu koji je nakon rastave braka ostao živjeti kod Milinog bivšeg supruga, fotografa Ivana Balića Cobre

Glumica Mila Elegović ujedno i autorica teksta spomenute pjesme, odlučila je jesen začiniti novim videospotom, u koji je prenijela temu pjesme.

'Kad ljubav prestane i svatko krene na svoju stranu, uvijek ostane neriješeno pitanje kome će pripasti pas i tko će ga uzeti. Obično je to onaj tko je u vezi najviše volio, žrtvovao i patio se, a možda i nije tako', ovim riječima Mila opisuje singl 'Mali pas'.

Glavnu ulogu u spotu dobio je pas Joker, koji se sjajno uklopio u cijelu priču oko pjesme, o kraju ljubavi, kada ostane pitanje kome ide pas.


'To je moj bivši pas', rekla nam je Mila koja kaže da se okružuje ljudima koji mogu pratiti njenu viziju spota i svega ostaloga.

U produkciji Kadra 22, pod palicom Denisa Lepura i Marka Stanića, Mila je snimila videospot 'Mali pas' na prekrasnim lokacijama zagrebačkog Sljemena, a za provokativne fotografije bio je zadužen njen bivši suprug Ivan Balić Cobra.

Mila i Ivan lijep su primjer za to kako se i nakon razvoda može održavati dobra poslovna i prijateljska suradnja.

'On je modni fotograf i cijeli svoj život radi odlične fotografije. Ne samo kad slika mene, nego i drugih žena', dodaje Mila.