VRUĆI POLJUPCI

Korana Gvozdić i Ivan Šarić javno izmjenjivali nježnosti

24.10.2014 u 14:11

Bionic
Reading

Bivši model i voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić toliko su zaljubljeni da su tijekom sinoćnje modne manifestacije u Laubi pred svima izmjenjivali nježnosti

Korana Gvozdić i Ivan Šarić uskoro će proslaviti drugu godišnjicu svoje ljubavi koju, čak i da žele, ne mogu sakriti. Prelijepa voditeljica i komičar uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a tako je bilo i u četvrtak navečer, kada su zajedno prisustvovali Elle Style Awardsu u zagrebačkoj Laubi. Zaljubljeni par nježno je izmjenjivao poljupce ne mareći za svjetla reflektora i fotografe. 'U vezi nam je super, ali za vjenčanje još ima vremena', rekla je Korana za portal Scena.hr.


Simpatični komičar na čiji je šarm na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada pala i Severina, s Danielom Trbović vodio je dodjelu nagrada za modu i dizajn dok je atraktivna Korana pažnju plijenila u dugoj crnoj haljini. Prelijepa 32-godišnjakinja ne otkriva mnogo privatnih detalja, ali svojedobno je izjavila kako je privlači muškarac koji je duhom jak, koji zna biti oslonac i podrška kada treba, koji je istovremeno ljubavnik i najbolji prijatelj, koji joj izmami osmijeh kada je ljuta na cijeli svijet. Ustvrdila je kako je Ivan sve to.