EMOTIVNA GLUMICA

Veljača nagradu posvetila preminulom prijatelju

24.10.2014 u 09:57

  • +13

Elle

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Josipa Lisac, Mare Milin, Sonja Lamut, Jelena Veljača, Ante Vrban, Magdalena May Gero, Tabitha Pernar, Patrizia Donna, Grupa, Idis Turati i I-GLE laureati su sinoćnje dodjele godišnjih Elle style awards održane u zagrebačkoj Laubi – Kući za ljude i umjetnost

Modna manifestacija okupila je brojna poznata lica iz javnog života koja su uživala u svečanoj dodjeli nagrada Elle najboljima u svijetu mode i dizajna. Nije nedostajalo ni glamura na crvenom tepihu ni gala after partyja. Nagrada za životno djelo pripala je Josipi Lisac, a Jelena Veljača osvojila je nagradu za najbolji celebrity stil. Svoju je nagradu posvetila velikom prijatelju Tomi Vrbanu, preminulom od zloćudne bolesti prije četiri godine.


Domaćini večeri bili su Daniela Trbović i Ivan Vukušić, a nagrade su se dodjeljivale u 11 kategorija. Među okupljenima su bili i Ivan Herceg, Natali Dizdar, Vanda Winter, Mirna Zidarić, Iva Balaban, Korana Gvozdić s dečkom Ivanom Šarićem, Marija Borić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Kolar te brojni domaći dizajneri kao što su modni dvojac Boudoir, Ogi Antunac, Loredana i Tomislav Bahorić te A'marie.