UPOZNAJE ŽENSKU STRANU

I Mihael Mikić fura birkinicu

24.10.2014 u 08:43

Bionic
Reading

Poznata manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić na svoj Facebook stavila je fotografiju svog supruga Mihaela Mikića koji nosi slavnu torbu Hermes uz objašnjenje da je sadržaj njenih torbi uzrok njihovih bračnih prepirki

Ljupka Gojić Mikić preko Facebook statusa priznala je koji je najčešći razlog bračnih prepirki sa suprugom.

Lijepa Ljupka odala je da je joj suprug Mihael Mikić, inače nogometaš japanskog kluba Sanfrecce Hiroshime, uživa kopati po  torbama, pa je zato i objavila fotografiju na kojoj Mihael nosi birkinicu.

'Zašto muškarci kopaju po ženinim torbama?! Kaj su mazohisti?!' počinje svoj status Ljupka koji su lajkale mnoge njene prijateljice koje su se prepoznale u toj priči.


'Mika obožava kopati po mojoj torbi. Često se zezne i ne može izdržati, izda se jer se spontano zadere iz sobe: 'Zakaj ti naočale nisu u futroli? Odmah znam kaj radi, pa se i ja derem: 'Pogledaj u drugu torbu, možda je futrola od naočala u njoj... Onda, naravno, ode u drugu torbu malo skicnuti', napisala je Ljupka.

'Ja bih to nazvala muški PMS. Kopam da bih se svađao. Pa kaj ne ode jednostavno u frižider i najede se. Ja sam svaki mjesec u takvoj fazi i spremna sam kilometrima hodati zbog kolača, fileka, ajvara i čokolade', zaključuje Ljupka koja nije mogla odoljeti da ne objavi na Facebook svog supruga sa slavnom torbom.

Ljupka i Mihael u sretnom su braku sedam godina i imaju kćerkice Janu Siennu i Milu Amelie.

Birkinica je stekla kultni status, a s obzirom na to da joj se cijena kreće od 50.000 pa – ovisno o materijalu i načinu izrade – i do 500.000 kuna te da se ne može kupiti u trgovini nego postoje liste čekanja, postala je i statusni simbol.