RODIO SE SIN

Dok Nole plače, tata spiskao 15,000 eura na harmonikaše

23.10.2014 u 14:28

Bionic
Reading

Još uvijek nije prestalo slavlje otkako je najbolji srpski tenisač Novak Đoković u utorak postao otac dječaka Stefana, a osim Novakove obitelji, najviše je slavio harmonikaš kojeg je Novakov otac bogato nagradio

Ako je vjerovati pisanju Kurira, osim Novaka Đokovića i obitelji, dolazak njegova sina Stefana na svijet veselo je proslavio i harmonikaš koji je nakon fešte zadovoljno trljao ruke. Izvori bliski Đokoviću za taj srpski list potvrdili su kako je tenisačev otac Srđan na intimnoj zabavi okupio najbliže prijatelje, a harmonikašu su davali po tisuću eura za jednu pjesmu pa je on s raskošne zabave otišao bogatiji za 15 tisuća eura.


Brojni Đokovićevi fanovi presretni su što je njihov idol postao otac, a neki su mediji već i angažirali astrologe koji su zaključili kako je Stefan 'povukao Jelenine gene' i predviđaju da će nadmašiti svog oca. Povlače i paralelu Stefana s Alfredom Nobelom i naglašavaju da su rođeni isti dan.

Lijepa Novakova supruga Jelena rodila je u Nici, a Novak, iako nije bio prisutan na porođaju, navodno je zaplakao od sreće kada je vidio svog nasljednika.