JOGA LICA

Lijepa Tončica otkriva s kćerkom tajne dugovječne ljepote

22.10.2014 u 09:41

  • +7

Poznati na promociji Joge lica by Nina Romih

Izvor: Promo fotografije / Autor: Joga lica by Nina Romih

Bionic
Reading

U opuštenom ozračju wellness, spa & gym centra Murad u sklopu hotela Sheraton predstavljena je u utorak joga lica. O načinu održavanja dugovječne ljepote informirala se i HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska u društvu svoje lijepe kćeri

Od 58 mišića lica, ljudi uglavnom koriste tek onih osam u jeziku, a ostali odumiru uslijed neaktivnosti. To dovodi do rapidnog starenja jer koža lica je sve obješenija i poprima umoran izraz. Niz vježbi kojima možemo poboljšati izgled kože lica okupljenima je prezentirala voditeljica i trenerica joge lica Nina Romih. U kineskoj medicini ove se metode primjenjuju preko tisuću godina, a danas je koriste i poznate holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston.

Joga lica pobudila je interes brojnih poznatih osoba iz javnog života pa se na zagrebačkoj prezentaciji moglo vidjeti i Elizabetu Gojan, Ivanu Šundov, Miu Begović, Milu Elegović, Ronalda Brausa, Baby Dooksa, Gorana Bogdana, Josipu Pavičić, Aleksandra Šekuljicu, Nevena Ciganovića i mnoge druge.

Tečaj joge lica traje 15 školskih sati, a održava se jednom tjedno pet tjedana. Tijekom školovanja sa svakim polaznikom radi se individualno i svaku se vježbu ponavlja dok nije usvojena u potpunosti.