JAKO, JAKO VRUĆE

Ovako seksi Ninu Badrić još niste vidjeli!

21.10.2014 u 12:18

Nina Badrić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Andreja Damjanovic

Bionic
Reading

Na snimanju modnog editorijala omiljene joj dizajnerice Matije Vuice glazbenica Nina Badrić zablistala je te otkrila svoju drugu stranu: Senzualnost i profinjen seksipil

Dok je u spotu za pjesmu 'Vjetrenjače', koji je proljetos snimila u New Yorku, modna kombinacija glazbenice razigrana, trendi i urbana, na posljednjim fotografijama, kojima je obradovala svoje mnogobrojne fanove na službenom profilu na Facebooku, Nina je pokazala svoju drugu, profinjeniju i senzualniju stranu. Za fotke je, očekivano, dobila mahom pozitivne kritike.


Nina ima razloga za zadovoljstvo. Njezine 'Vjetrenjače' nalaze se i dalje na prvom mjestu nacionalne top liste singlova, što znači da je u posljednja četiri tjedna upravo njezin singl najčešći odabir radijskih urednika. Prezaposlenost joj očito dobro pristaje. Nina se naime ovih dana priprema za nadolazeće koncerte u Beogradu, Mariboru, Splitu i Zadru, a u pripremi je i njezina Acoustic Live turneja po Bosni i Hercegovini. Iz tog razloga ovih dana sve slobodno vrijeme provodi na probama s bendom kako bi publici pružila neke nove glazbene poslastice.