NOVA PJESMA NIVES CELZIJUS

'Test, veza, test, test, crveno svjetlo, seks, seks'

21.10.2014 u 12:11

Bionic
Reading

Nives Celzijus ovih je dana predstavila svoju novu pjesmu 'Inferno'. Pjesma je provokativna, brza i kako joj i priliči - bez cenzure

Oprez! Estradu napada Nives Celzijus novom pjesmom 'Inferno' koja je, posve očekivano, još jedna nova mučka provokacija.

Tekst je Nives napisala u suradnji s prijateljem Farukom Buljubašićem Fayom koji je kao tekstopisac dosad surađivao sa Severinom, Ninom Badrić, Tonyjem Cetinskim, Mišom Kovačem, Crvenom jabukom, Thompsonom i mnogim drugima.

Trube u pjesmi neodoljivo podsjećaju na najveći regionalni Severinin hit 'Uno momento' pa će njen 'Inferno', što na talijanskom i portugalskom znači pakao, sigurno biti u istom setu zbog sličnog ritma i poruke.


Nakon što je ljetos oborila sve rekorde slušanosti hitom 'Karanfili', kojim je i pobijedila na festivalu CMC u Vodicama, Nives je odlučila maksimalno se posvetiti svojoj glazbenoj karijeri.

'Kad krenem u neki posao, potpuno mu se posvetim i normalno je da su rezultati s terena tako dobri. Već idući tjedan snimamo spot za 'Inferno' u kojem će gostovati neki od najljepših Hrvata i moji fanovi, a za radnju spota vam ništa unaprijed neću otkrivati, nego mogu samo najaviti: bit će apsolutno senzacionalan i provokativan video, kao što uostalom od mene možete očekivati. Nakon što snimimo video, uvjerena sam da više nikada ništa neće biti isto. Baš se veselim reakcijama kolega i publike koji su mi nakon megauspjeha hita 'Karanfili' dali samo dodatni vjetar u leđa', istaknula je Nives.

U pjesmi 'Inferno' Nives Celzijus neopterećeno slavi svoj solo status. Ona je emancipirana žene rasterećena društvenih okova i klišeja.

'Ne trebam ja tvoje prezime, veži me za sebe, sad si moj, zavedi me, pa povedi me na adresu Inferno 666', pjeva Nives, koja kao predatorica gleda svog muškarca kojem jasno i glasno daje do znanja da je on samo potrošna roba.

Nives, čini se, muškarca isključivo gleda kao komad mesa, jer nije spremna za novu emotivnu vezu, nego želi zadovoljiti strast.

'Test, veza, test, test, crveno svjetlo, seks, seks, koči nas jedno, ma prođi svejedno, još nisi ti zbog žene plakao, al' ja sam tu da vodim te u pakao', kaže u stihovima Nives koja ništa ne prepušta mašti.

Nives kao da želi reći da je prošla pakao, ali još uvijek čvrsto u rukama drži kormilo i slijedi svoj GPS.