ISTANBULSKA IDILA

Djevojka Slavena Bilića je trudna, beba stiže u prosincu

19.10.2014 u 10:49

Bionic
Reading

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, koji odrađuje svoju drugu sezonu na klupi turskog Besiktasa, ovu će godinu zauvijek pamtiti. Bilićeva dugogodišnja djevojka Ivana Đeldum je trudna, a sretni par prinovu očekuje u prosincu

U Istanbulu, gradu od 15 milijuna stanovnika, Bilić uživa status zvijezde, u što se mogao uvjeriti i novinar Jutarnjeg lista koji je cijeli dan proveo u njegovu društvu.

'Istanbul me podsjeća na moj Split, jedan veliki Split po mentalitetu ljudi, ali s nekom unutarnjom mirnoćom koje kod nas nema', kazao je u velikom intervjuu Bilić.

U opuštenom razgovoru Bilić se se novinaru čak i povjerio da s djevojkom Ivanom Đeldum, s kojom je u vezi od 2008. godine, očekuje kćerkicu u prosincu. Svakako sretna vijest za karizmatičnog trenera koji posljednjih mjeseci ima novi imidž; bradu u stilu Sulejmana.

Kako piše novinar, bebi se svi vesele, a najviše Slavenova djeca s kojima se redovito telefonski čuje.

Nedavno je Bilić viđen s djevojkom Ivanom na utakmici između Fenerbahce Ulkera, za koji igra Zadranin Luka Žorić, te NBA prvaka San Antonio Spursa. Zanimljivo je stoga bilo čuti kako on i Ivana provode slobodno vrijeme.

'Kad nemam obveza vratim se kući oko četiri ili pet ili skupim Ivanu negdje pa odemo van na ručak. No ima dana kao sada, da sam od jutra do mraka vani. Jedna obveza oduzme u Istanbulu cijeli dan, tako da, nažalost, mnoge moram odbiti', objasnio je ukratko 46-godišnji Bilić.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE