RETRO GLAMOUR

Doris Dragović na plakatu poput Alexis iz 'Dinastije'

20.10.2014 u 09:21

Bionic
Reading

Zagrebačku metropolu preplavili su jambo plakati koji najavljuju skorašnje koncerte glazbene dive Doris Dragović u dvorani Vatroslav Lisinski na kojima neodoljivo podsjeća na zvijezde iz 80-ih

Koncert Doris Dragović najavljen za 5. studenog u zagrebačkom Lisinskom rasprodan je 25 dana prije, pa će jedna od najvećih glazbenih diva zbog iznimnog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije - u četvrtak, 6. studenoga.


Rasprodana koncertna dvorana Lisinski još jedna je potvrda u nizu glazbene vrijednosti Doris Dragović te koliko obožavatelji cijene karijeru pjevačice koja traje tri desetljeća.

Lisinski će, dakle, dva dana zaredom uz Doris Dragović ugostiti i njene glazbene gošće, Vannu i Zoricu Kondžu.

Styling glazbene dive Doris Dragović na jambo plakatima u nekima je probudilo uspomenu na glamuroznu Alexis iz 'Dinastije' koju je utjelovila legendarna glumica Joan Collins.

Popularna američka sapunica prikazivala se od 1981. do 1989. na američkoj TV mreži ABC. Radnja se odvija u američkom gradu Denveru, u saveznoj državi Colorado te prati život bogate naftaške porodice Carrington.

Serija je u tadašnjoj SR Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji, kao i u ostatku svijeta dosegla iznimno veliku popularnost. Popularnost serije u bivšoj SFRJ tumačila se teškim okolnostima ekonomske krize u kojoj se našla tadašnja država.

Budući da je Hrvatska u recesiji već šestu godina zaredom, glazbena diva Doris Dragović na jambo plakatima mnoge je podsjetila na tip top sređenu Alexis iz popularne serije, a ovih je dana preko jambo plakata donijela dašak glamura na ulice metropole.

Doris već godinama suvereno vlada našom estradom, a njeni obožavatelji na koncertima uživaju u  brojnim hitovima.

'Doris je velik čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole', poručio joj je nedavno njen suprug Mario Budimir u eteru Narodnog radija. Suprugove riječi dirnule su popularnu pjevačicu do suza. 'On je moja srodna duša', rekla je Doris u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.