TORTA S NIKINIM LIKOM

Tko je sve bio na rođendanskoj proslavi izbornika Nike Kovača

16.10.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Na maloj i intimnoj proslavi 43. rođendana Nike Kovača okupila se nogometna elita, a slavljenika je razgalila torta koju je krasila njegova fotografija

U restoranu Vallis, smještenom u blizini nogometnog stadiona NK Sesvete, sinoć je rođendan proslavio Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Budući da se restoran nalazi u vlasništvu Nikinog brata Roberta Kovača i njegove supruge Anice te obitelji Šteko i Šarić, izbornik nije puno dvojio gdje organizirati proslavu 43. rođendana.

Anica Kovač i Zdravko Mamić


Lijepa vlasnica i bivša misica Anica Kovač svojom je haljinom i vitkom linijom plijenila pozornost uglednih gostiju, a za tportal je rado pozirala u društvu supruga te Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, koji je stigao naoružan poklonima. Dobro raspoloženom izborniku Niki Kovaču prijatelji i kolege cijelu su večer čestitali i na posljednjoj pobjedi u srazu s bugarskom nogometnom reprezentacijom.

Proslavi je nazočio Zoran Mamić, sportski direktor i trener Dinama, ali i bivši nogometaš Boško Balaban koji je također 15. listopada slavio 36. rođendan. Vrhunac večeri bio je dolazak rođendanske torte na kojoj je bila izbornikova fotografija.