EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ:

'Želim rasvijetliti okolnosti pod kojima se nesreća dogodila'

15.10.2014 u 18:24

Bionic
Reading

Slavni bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović izrazio je sućut obitelji Ankice Kuduz (63) iz Zagreba, na koju je naletio automobilom i usmrtio je

'Prije svega, ispričavam se zbog nerazgovijetnosti. Kazali su mi da je uzrok tome stanje postoperativnog šoka. Prije nego bilo što kažem, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Ankice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega.

To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana. Nakon sućuti, želim se zahvaliti svima koji su se javili mojoj obitelji, i meni od kad sam u mogućnosti čuti ih, te posebno želim zahvaliti se svim ljekarima, i medicinskom osoblju kako u Novoj Gradiški tako i ovdje u Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni.

Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jeste: prvo, beskrajna potreba da se sretnem s obitelji Kuduz i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila', objasnio je Hadžihafizbegović za sbplus.hr

Iako su mediji jučer prenijeli informaciju da je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je na autoputu A3 kod Kutine poginula Ankica Kuduz (63) iz Zagreba, to još nije učinjeno, potvrdila je za Dnevni avazSanja Kvasnička, glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Glumcu je operirana ruka te je premješten na daljnje liječenje u Slavonski Brod.